Zkrácený top s šortkami a blejzrem

10 způsobů jak nosit krátký top


Štítky: , , ,

Sponzorované odkazy:



Podívejte se na deset nejlepších způsobů, jak nosit krátký top a rozhodněte se samy, zda mu letos dáte šanci.

1. Spárujte krátký top s áčkovou sukní

Krátký pruhovaný top

Krátký pruhovaný top

Ačková sukně

Ačková sukně

Jednoduché linie a dokonalé spojení tvoří áčková sukně do pasu a krátký top. Společně odkrývají jen malý proužek kůže na pupíkem a nad kritickou zónou břicha.

Dejte si pozor, abyste se nepřehnaly s barvami, vzory a potisky. Naopak neutrálním barvám se také vyhněte, vytrácí se kýžený šmrnc.

2. Kombinujte s Boyfriend džíns

Crop top a boyfriend džíns

Crop top a boyfriend džíns

Toto je nejlepší způsob, jak nosit krátký top. Společně s boyfriend džíny tvoří dokonalou rovnováhu vzhledu. Nyní zapomeňte na džíny s vysokým pasem, vrátily byste se do minulosti 90. let. V tomto případě hlásá současný trend Boyfriend džíny na bocích.

3. Zkuste midi sukni

Top s midi sukní

Top s midi sukní

Přívětivá midi sukně zakrývá ve svém objemu větší zadeček, objemnější stehna a navíc zahalí i bříško až do oblasti pupíku. Velmi oblíbené jsou midi sukně s potiskem různých scenérií a k nim se doporučuje obléci jednobarevný top.

4. Vsaďte na top s límečkem

Krátký top se stojáčkem

Krátký top se stojáčkem

Zvednutý límeček nebo stojáček není jen vysoce módní, ale také prodlužuje krk, dodává optickou rovnováhu celku a společně s vysokým pasem prodlužují postavu.

5. Rovnováha s kraťasy

Volnější top

Volnější top

Džínové šortky

Džínové šortky

Dotek letního festivalového stylu vnesou do vašeho outfitu džínové kraťasy a volnější top ve zkrácené délce a krátkými rukávy. Na nohy si obujte pohodlné espadrilky a zápěstí ozdobně co nejvíce etickými náramky.

6. Párujte s pouzdrovou sukní

Černý top

Černý top

Pouzdrová sukně

Pouzdrová sukně

Bezesporu nejdokonalejší spojení tvoří krátký top a pouzdrová sukně s vysokým pasem. V případě chladnějšího počasí si můžete přes ramena přehodit bombr.

7. Kalhoty s vysokým pase

Vyšívaný top

Vyšívaný top

Kalhoty s vysokým pasem

Kalhoty s vysokým pasem

Jak by se vám líbilo zahrát si na princeznu z tisíce a jedné noci? Nechte si inspirovat orientem a zkuste palazzo kalhoty, krátký top a džínovou bundu.

8. Vrstvení

Zkrácený top s šortkami a blejzrem

Zkrácený top s šortkami a blejzrem

O vrstvení jsem se již zmínila v několika předešlých kombinacích. Díky bundičkám a blejzrům se více zahalíte, tedy schováte malé nedokonalosti a zahřejete se v nepříznivém počasí.

9. Ženské křivky

Zara top

Zara top

Černá sukně s vyšíváním

Černá sukně s vyšíváním

Na tvarované křivky jen tak nějaká sukně lehce nepadne. Výbornou volbou budou sukně s důmyslným členěním vytvářející optické zmenšení nebo zvětšení určitě partie. K tomu už jen jako třešnička na dortu, krátký top končící v nejtenčí části pasu.

10. Malé dámy

Top s pruhy

Top s pruhy

Kalhoty s pruhy

Kalhoty s pruhy

 

Pravdou je, že krátký top zkracuje horní polovinu těla. Naštěstí ale máme mnoho dalších pomocníku, kteří horní polovinu těla zase prodlužují, patří mezi ně stojáček, dlouhý náhrdelník, vysoké podpatku a kalhoty s vertikálním pruhem.

Autor: Karolína Arnoštová

Zdroj obrázků: www.zara.com