Perfektní podzimní outfity pro stylové těhotné ženy

Perfektní podzimní outfity pro stylové těhotné ženy


Štítky: , ,

Sponzorované odkazy:



Těhotenství je snad to nejkrásnější období v životě každé ženy, kdy se cítí a vypadá maximálně žensky a křehce. Zatímco v prvním trimestru těhotenství nemusíte svůj šatník měnit vůbec, tak počínaje čtvrtým a pátým měsícem se chtějí ženy cítit pohodlněji a vybírají volnější nebo těhotenské oblečení.

Svetr na malé bříško

Svetr na malé bříško

Těhotenské oblečení nemusí být zas až tak nelichotivé, jak si někteří myslí. V dnešní době nabízejí obchody s mateřskou módou trendy a cool oblečení dle preferovaného stylu. Stejně jako ve všech ostatních případech, i v průběhu těhotenství je nutné přijít na osobitý styl, ve kterém se budete cítit a vypadat sebevědomě a pohodlně.

Podzimní barvy

Khaki parka

Khaki parka

Začalo nám chladné období, které vám může přinést i několik výhod. Jednou z nich jsou tmavé podzimní odstíny, jako je černá, šedá, vínová, tmavě zelená nebo hnědá, které mají tendenci opticky zeštíhlovat. Nicméně, nemusíte se tmavých odstínů striktně držet, ale můžete smíchat tlumené odstíny s jasnými akcenty, potisky nebo vzory.

Vrstvení

Kardigan

Kardigan

Věřím, že jste se každý podzim snažily být kreativní a využívaly jste stylového vrstvení. Tak toho můžete využít i teď pomocí prošívané vesty, ponča nebo kardiganu. V jednoduchosti je krása, takže stačí jednoduchá kombinace například stylových džínů s tunikou, legíny s delším tričkem, rozepnutou kostkovanou košilí a koženou bundou nebo svetr s korálemi a rozepnutou chlupatou vestou.

Pončo

Pončo

Pončo

Nadčasovému ponču bych se chvíli ráda věnovala samostatně, protože si myslím, že se dá vyžít jak v období těhotenství, tak i potom, protože je pohodlné a zároveň elegantní. Ideálně se doplňuje s koženým materiálem, s koženými legínami, vysokými kozačkami nad kolena a koženou kabelkou.

Maskování bříška

Legíny s podporou břicha

Legíny s podporou břicha

Chcete-li odvrátit pozornost od většího bříška nebo ho dokonce schovat v prvních měsících těhotenství, vybírejte si topy a šaty s výstřihem do V nebo robustní náhrdelníky, které přitáhnou pozornost. Obecně platí, že sukně a kalhoty by měly mít vysoký pas, aby poskytovaly podporu břicha.

Boty

Kozačky

Kozačky

A jaké botičky si tomu obout? Takové, které budou z kvalitního materiálu, s pevnou podrážkou a samozřejmě bez podpatku. V botách s rovnou podrážkou budete jistější a nebudete se muset bát pádu.

Autor: Karolína Arnoštová

Zdroj: http://www2.hm.com/cs_cz/index.html