Kozačky nad kolena vládnou zimní sezóně

Kozačky nad kolena vládnou zimní sezóně


Štítky: , , ,

Sponzorované odkazy:



Ačkoliv se může zdát, že kotníkové boty jsou nejlepší boty pro svoji univerzálnost a komfort, kozačky nad kolena jsou více sexy a stylové. Hodí se k nim jak elegantní dámské šaty, tak i neformální džíny o víkendu. Pokud vám při slově „kozačky nad kolena“ v paměti vyvstane vyzývavá Pretty Women, ihned na to zapomeňte. Poradíme vám ty správné kombinace, abyste zbytečně nepůsobily provokativně.

V první řadě zapomeňte na zdobné detaily nebo oblečení těsně na tělo. V jednoduchosti je krása.

Šaty a sukně

Sukně

Sukně

Jestli chcete v kozačkách na kolena vypadat odvážně, vyměňte midi a maxi délky sukní za mini sukně nebo šortky, vaše nohy budou vypadat delší a vy vyšší než ve skutečnosti jste. Pokud ale chcete prodloužit trup, oblečte si skládanou sukni a přes ní sportovní svetr nebo mikinu bez kapuce. Pohrajte si také s oblečením v horní polovině těla. Vyzkoušejte elegantní košili, kterou zastrkáte do šortek s vysokým pasem.

Úzké džíny a kalhoty

Úzké kalhoty

Úzké kalhoty

Své oblíbené džíny můžete s těmito kozačkami nosit i nadále, protože se výborně doplňují. Ovšem pouze v případě, že jsou vaše oblíbené džíny ve stylu slim. A i když jsou tmavé džíny módní a mají redukční efekt stehen, zvolte pro jednou jejich světlejší verzi pro kontrastní efekt s tmavými kozačkami nad kolena. A protože je spodní část těla tolik upnutá, musíme v horní části trochu upustit, proto si k slimkám oblečte košili s volánky nebo pončo.

Nahoře přidejte objem

Oversize kardigan

Oversize kardigan

Vzhledem k tomu, že kozačky nad kolena jsou úzké a kopírují siluetu nohy, můžete si dovolit objemnější svrchní oblečení. Sofistikovaného vzhledu docílíte s kožichem, oversized svetrem, kašmírovým kardiganem nebo klasickým trenčkotem. Další elegantní variantou jsou černé punčochy, krátká sukně, rolák a k tomu hlavně oversized kabát.

Kůže s kůží

Bunda s koženými rukávy

Bunda s koženými rukávy

Kůže si nejlépe rozumí s kůži. Na závěr nejlepší kombinace – kožené kozačky nad kolena a kožená bunda, k tomu pak už jen postačí džíny a jednoduché tričko.

Autor: Karolína Arnoštová

Obrázky: www.botovo.cz