Slamák

Jaké klobouky se budou letos nosit


Štítky: , ,

Sponzorované odkazy:



Ať už hledáte dokonalou pokrývku hlavy pro dokonalý styl, nebo ten správný klobouk, který by chránil obličej před sluncem, podívejte se na některé z aktuálních trendy klobouků letošního léta. Pomocí nich dosáhnete moderního vzhledu a dokonce i ten nejnudnější outfit rázem dostane obdivuhodný šmrnc.

Je úžasné, že si můžeme vybrat z tolika rozmanitých stylů, tvarů a barev klobouků, podle tvaru obličeje, aktuální nálady a zvoleného outfitu.

Velké disketové klobouky

Velký klobouk

Velký klobouk

 

Velký klobouk Floppy

Velký klobouk Floppy

Nadrozměrný klobouk s širokou krempou zakončí nonšalantní vzhled každého bohémského stylu. Krom toho dodá šmrnc, elegantní nádech a v neposlední řadě také velmi dobře chrání před slunečními paprsky.

Slamák

Slamák

Slamák

 

Slamák, jeden z největších oblíbenců letních klobouků. Pokud máte rády tradiční odstín slamáku, můžete se ho držet, ale módní řetězce nabízejí širokou škálu barev a vy tam máte větší prostor pro experimentování. Krásně vypadá s plážovým oblečením a plavkami.

Panama

Panama klobouk

Panama klobouk

Fedora klobouk

Fedora klobouk

Panama klobouk sluší nejen mužům, ale i ženám. Svým tvarem připomíná slamák, ale je vyrobený z jiného materiálu. Hodí se k džínům, tunikám i šatům.

Klobouk do deště

Klobouk do deště

Klobouk do deště

Počasí nás poslední dobou hodně trápí a bohužel těch deštivých dnů je mnohem více než těch slunečných. Znáte safari dešťový klobouk nebo jste příznivcem jasnějších barev, které prozáří už tak dost zachmuřený den? Zapomeňte na tradiční vzhled a předveďte svůj avantgardní cit pro módu.

Kšiltovka

Černá kšiltovka

Černá kšiltovka

Kšiltovka s květinami

Kšiltovka s květinami

Toto sportovní provedení basketbalové čepice nebo více šik uniformní čepice umožňuje dokonale kombinovat sportovní styl s elegantním. Největším favoritem je pro mě spojení prošívané kožené kšiltovky s krátkou koženou bundou.

Kšilt

Černý kšilt

Černý kšilt

Kšilt s šátkem

Kšilt s šátkem

Kšilt v nás hodně vyvolává sportovní atmosféru, nejvíce tenis. Rozhodně je ale také skvělým doplňkem v módním světě. Vlasy pod ním nesplihnou a dají se s ním dokonce tvořit účesy. Nejzajímavější jsou průhledné nebo tónované průhledné kšilty, které evokují skutečný módní skvost.

Šály a turbany

Šátek s potiskem

Šátek s potiskem

Chcete něco opravdu skvostného, neotřelého, co přitáhne pohledy všech kolemjdoucích.  V tom případě zkuste turban a k němu si nasaďte velké sluneční brýle „masařky“. A co si obléknout k takto okázalému doplňku? Tématické budou kalhoty harémky, jednoduché šaty nebo tuniky s odhaleným ramenem.

Doufám, že jste si už vybraly, jak podle stylu, tak i počasí.

Autor: Karolína Arnoštová

Zdroj obrázků: http://www.marksandspencer.com/