uvodni

Sportovní oblečení Zara podle sportovního zaměření


Štítky: , , , ,

Sponzorované odkazy:



Také vám kolekcích od Zara něco chybělo? Pokud stejně jako já milujete sport a sportovní oblečení, budete z její sportovní kolekce nadšeny. Snoubí se v ní tradice s vitalitou a moderním designem. Připravte se, začíná první lekce s názvem Dokonalý sportovní outfit.

Gymwear

A co nám kolekce Gymwear nabízí? Kolekce je rozdělena do tří podsekcí, ve kterých najdeme sportovní oblečení pro druhu sportu.

Run collection

Transparentní pončo

Transparentní pončo

 

Průhledné šortky

                                                                                        Průhledné šortky

Nejprve bych ráda představila kolekci, která je zaměřená stále více oblíbený sport, pro který nepotřebujete žádná speciální náčiní a výborně si při něm pročistíte hlavu. Ano, řeč je o běhu.

A co je skvělé? Že se zde můžete obléci od hlavy až po paty a to opravdu doslova. Pokud začnu od naprosté maličkosti jako je gumička do vlasu, která se dá barevně kombinovat s oblečení a budu pokračovat přes sportovní podprsenku, legíny, tak skončím u ponožek a při sportu velmi důležitých bot.

Sportovní podprsenka a legíny se dají koupit v kdejakém obchodě zaměřeným na sport. Ale pozor, v Run kolekci najdete krom toho i několik zajímavých vychytávek jako je transparentní pončo chránící před deštěm nebo průhledné šortky, které se oblékají přes černé legíny.

Box collection

Vesta bez rukávů

Vesta bez rukávů

 

Stříbrné kraťasy

Stříbrné kraťasy

Postupně přejdeme do agresivnějšího sportu, díky kterému ze sebe bezpochyby dostaneme veškeré negativní emoce.

Jestliže se chcete na nových lekcích předvést v novém boxerském outfitu, doporučuje kombinaci stříbrných šortek s mikinou bez rukávů a kapucí a samozřejmě krátký top, který po zahřátí ukáže vypracované bříško.

Ballet collection 

Tylové šaty

Tylové šaty

 

Overal

Overal

A na závěr hodně zjemníme při baletu, který připomíná tanec lesní víly. Ballet kolekce je plná opravdu dechberoucích kousků. Při pohledu na rozevláté tylové šaty, sukně nebo overal s překříženým výstřihem, mam okamžitě chuď se jít přihlásit na kurzy baletu. Krom toho se zároveň v jednom obchodu při jednom nákupu rovnou i obujete do saténových balerín. A tomu já říkám prvotřídní servis. Žádná ztráta času při hledání jiných obchodů s baletním oblečením na druhé straně města.

Autor: Karolína Arnoštová

Zdroj: http://www.zara.com/cz/