Co se nosí v lednu?

Co se nosí v lednu?


Štítky:

Sponzorované odkazy:



Je leden, což znamená, že dny jsou krátké, brzy se stmívá a některá naše novoroční předsevzetí už vzala za své. Protikoronavirová opatření stále trvají, na home office klidně vydržíme v teplákách, či legínách. Ale určitě není dobré zanevřít na módu a styl. Pokud vás zajímá, co je v lednu trendy, čtete ten správný článek.

Novým trendem se zdá být kombinovat unisexy, či vysloveně pánské oblečení s vysloveně ženskými kousky. Květovaná, či skládaná sukně, doplněná pohorkami a kloboukem v pánském stylu. Šokující vzhled je trendy. Pokud si netroufáte na takový kontrast, doplňte halenku motýlkem, či kravatou.

Klíčem k nečekanému párování tak, aby váš outfit vypadal stále elegantně, je volba neutrálních barev. Také je velmi důležitá textura – držte se zimních materiálů, jako je vlna, kůže, nebo samet.

scarf-255515_640 (1)

Vyměňte vlněnou šálu za hedvábnou. Budete vypadat elegantněji. Hedvábné šály se dají uvázat na mnoho způsobů, vypadají velmi kosmopolitně.

Nosíte džíny a kozačky? Určitě vás všechny rozčiluje, jak je těžké nacpat džíny do bot. Letos v lednu na to zapomeňte. Klidně si je ohrňte tak, aby lem lehce kopíroval vršek vaší boty.

Lesklá lakovaná kůže se na první pohled může zdát nevkusná, ale pokud ji spárujete úplety a ležérními střihy, pozvednete tento kontroverzní materiál na vyšší úroveň.

Bílé kalhoty se nemusí nosit pouze v létě, nakombinujte například černou hedvábnou tuniku s bílými kalhotami do zvonu.

fur-coat-3420915_640

Oversized kabát z umělé kožešiny způsobí, že i to nejzákladnější triko a džíny budou vypadat jako luxusní zboží.

Rozbijte svůj outfit pomocí kvalitních kožených rukavic v trendy barvách. Takový drobný detail, jako jsou dámské rukavice, udělá velkou změnu.

shop-3397088_640

Nezapomínejte ani na vaše vlasy. Dejte si do vlasů perleťovou čelenku, třpytivé sponky, či sametové mašle.

Vyměňte nudné a fádní černé punčochy, za šedé, či červené. Na ulici budete k nepřehlédnutí. Jen si dejte pozor, aby byly určené pro nošení v zimě, abyste během pochůzek po městě nenastydla.