Modní trendy pro podzim a zimu 2017/2018

Modní trendy pro podzim a zimu 2017/2018


Štítky: , , , ,

Sponzorované odkazy:



S ubývajícími teplotami na nás přibývá oblečení a my se začínáme shánět po teplém oblečení, které je dle aktuálních trendů. Samozřejmě, že na sebe nemusíte navléci všechny trendy, ale vyberte si to, co vám sluší a v čem se cítíte dobře.

Klíčová barva: červená a stříbrná

Bordová v kompletu

Bordová v kompletu

Červená barva sluší snad každému a letos je módní ve všech odstínech, od nejsvětlejší až po burgundskou. Na první pohled nepřehlédnutelnou barvu můžete kombinovat s černou, tmavě modrou nebo s béžovou. Zářivá stříbrná barva se zas skvěle kombinuje s černou nebo s bílou a černou.

Vzory: kostka a puntík

Tartanová sukně

Tartanová sukně

Jaký to byl podzim bez kostkovaného vzoru. Někomu se může zdát tvíd nebo tartan nudný, ale vzhledem k tomu, že již několik let z módy nevyšel, něco na něm bude. Tento vzor se snadno zařazuje do šatníku na plédu, kabátu, sukni, kalhotách nebo šály, která vypadá stylově a zahřeje.

Puntíky. Každou chvíli jsou více či méně oblíbené, ale v letních nebo zimních kolekcích je vždy najdeme. Pro svoji hravost vám dávají hodně prostoru pro experimentování s jejich velikostí, barvou a texturou.

Extura: džínovina, kůže a kožešina

Denim

Denim

Barevný kožich

Barevný kožich

Přední pozice jsou jako vždy obsazeny kůží a kožešinou. Protože takové těsné kožené kalhoty s bekovky přímo sálají sex-appealem s notnou dávkou provokace. Stejně jsou na tom i svůdné kožené šaty v koktejlovém stylu, na kterých ulpěla zdrženlivá sexualita.

Mnoho žen si zimu bez kožichu nebo kožešiny nedokáže představit a to bez ohledu, zda jsou zrovna v módě či nikoliv. Letos se však poohlédněte po vícebarevném kožichu. Na první pohled je zřejmé, že kvůli němu nezemřelo žádné zvíře (pod není dobarvován), a tak sklidíte dvojnásobný obdiv.

Džínové oblečení jde letos v duchu poloviny 80. let. Zkuste doma mrknout do skříně, zda tam nemáte nějaký retro kousek schovaný.

Pro milovníky inovativních změn mám typ letošní sezóny. Zkombinujte hedvábí s kožešinou nebo šifon s vlnou. Inspiraci najdete u Marni, Calvina Kleina, Diora, Fendi nebo Prady.

Detail

Pro zachování ženskosti je v kolekcích plisování, řasení, volánky, třásně, peří a výšivky.

Autor: Karolína Arnoštová

Zdroj: www.flickr.com